30 Mart 2014 Pazar

Millet sözünü söyledi...

Bir seçim daha tamamlandı. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlısı olsun..


Milli irade sandığa yansıdı herkes söyleyeceğini söyledi.. Sonuçları hep beraber göreceğiz. Bizle birlikte sonuçları görüp kendine dersler çıkartması gerekenler de görür inşallah.
Bizde gittik görevimizi yaptık... Hem oyumuzu kullandık hem de sandığımıza sahip çıktık. Öyle uzaktan değil, ta içinde bulunduk durumun sonuna kadar bekledik, saydık, teslim ettik ve çıktık. Anlaya
cağınız asayiş berkemal. Çok şükür öyle abartıldığı ve yaygara yapıldığı gibi bir durum olmadı.. Millet g... yedim ayağını, yaygarayı çok seviyor. Herkes bir yerlerden koku gelecek falan diye bekliyor ya bizde çok şükür öyle bir durum olmadı..Olgun, bizlere yakışır bir şekilde bu işi de tamamladık. Dediğim gibi şimdi herkes özellikle iktidarı ile muhalefeti ile iktidar yada muhalefet yanlısı ile hatta bunların dışında kalanlar (isimleri lazım değil) oturup sonuçlara göre durumu düşünmeli ve kendi bir sürü sonuçlar çıkarmalı.. 

Çok çirkinleşmişti her şey, sonuna kadar kötü, sert oldu herkes. Kozlar sonuna kadar kullanıldı ahlak gözetilmeden. Dil kemiği olmadığını her şekilde bir yerlere döneceğini bir kere daha gösterdi. Ağzı olan ağız dolusu küfürle konuştu, kimse yarın yüz yüze bakacağını düşünmeden saldırdı karşıdakine fakat hepsi bitti, geçti.
Umarım geçti ? Biraz sakinliğe ve huzura ihtiyacımız var sonuçlar inşallah bu sakinliği ve huzuru getirir. Biz hep birlikte kardeşçe,insanca yaşamayı hak eden insanlarız ve bunu başaracak güce de sahibiz...


Bu seçim huzurla bitti darısı Cumhurbaşkanlığı seçimine....

Saygılar....

Hiç yorum yok: