13 Mart 2014 Perşembe

Provakasyona Gelme

Yine çok zor ve sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Yaşadıklarımız, gördüklerimiz aklımızın tutulmasına şuurumuzun kaybolmasına neden oluyor. Aman deyim hırsımıza, öfkemize yenik düşmeyelim provakasyonlara tezgahlara gelmeyelim, birilerinin ekmeğine yağ sürmeyelim. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım. Her şeyiyle daha yaşanabilir, özgür bir ülkeye yürüme hedefimizden sapmadan yolumuza devam etmeliyiz. Ve bu yolda yürüken kimseyi incitmeden bunu yapmalı bize bu yolda sözüm ona destek verdiğini sandığımız şerefsizlere aman vermeden ve onların oyunlarına gelmeden ilerlemeliyiz.
Bu ülkede hangi yöne bakarsa baksın, hangi eğilimde olursa olsun bir başka canın acımasına başka canların yanmasına izin vermeyelim. Kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri bir başkasına yapmaktan kaçınalım.



Ortalıkta yalan ve kirli haber dolaşmakta içini içeriğini tam anlamadan doğruluğunu teyit etmeden inanmayalım ve başkaları ile paylaşmayalım lütfen.

Daha güvenilir, her kesimi ile birlikte yaşanabilir kötünün olmadığı temiz bir ülkeye adım adım hep birlikte ilerleyeceğiz ve hiçbir zaman bu umudumuzu kaybetmeyeceğiz.

Unutmayın, umut var oldukça hedefe gidilir.

Aristo "Umut insanları uyandıran bir rüyadır." demiş

Daha mutlu bir ülkeye uyanmak, dileğiyle....

Hiç yorum yok: